dijous, 4 d’abril del 2013

La Consol Roy i Benabarre

Ahir deia que haviam perdut desgraciadament a la Consol, aquest passat dilluns de Pasqua i avui vull recordar-la.
La major part dels veïns del seu poble de Benabarre la recorden fent fotografies. Els últims anys a l'agost amb motiu d'una festa local, al sortir de la missa del migdia els congregava a la plaça del darrera de l'església i a tots els que ho volien, els hi feia una foto de grup dels veïns de Benabarre.

L'any 2008 aprofitant que hi eram amb ella, també hi va voler sortir i em va tocar fer la foto.

I avui tot Benabarre s'ha reunit amb ella per acompanyar-la, recordar-la i per que si volia, d'alguna forma els hi pogués fer una fotografia a tots plegats. D.E.P.

3 comentaris:

  1. Gràcies pel teu homenatge! La gent que no hem tingut una relació tan estreta i que no hem anat a l'enterrament d'alguna manera trobem aquest lloc per dir-li adéu a través de les teves fotos.
    Jo també vaig fer el curs de foto amb ella i cada cop que la trobava per Lleida m'explicava les seves exposicions i projectes. Una dona tan aferrada a la vida i a les seves passions... trobaré a faltar aquests petits i espontanis encontres.
    Salutacions,
    Annabel Sánchez

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies a tú Anna, per passar-te per aqui i deixar aquestes paraules sobre la Consol. La trobarem a faltar...

      Elimina
  2. Hola familia, aquests dies han sigut una mica de trasvals, ara feia temps que no us veia, i tot i aixi quan tens una perdua d'aquesta magnitut, et quedes algo perplexe, de totes maneres aqui es veu el pes que te la gent, que en el moment que hem rebut la noticia, tots ens hen retrovat en els tecords,gracies Josep Maria per un raconet i la feina que feu, i per un altre canto, desitjarli bona nit a la Consol...
    una abraçada.

    ResponElimina