dissabte, 2 d’abril del 2011

Cami cap al Sol

Aquesta via va cap a Bell-lloc i continuava cap a Tàrrega, Cervera, Manresa, Sabadell i Barcelona. He dit continuava per que avui consultant el trajecte només es pot arribar a Calaf, es a dir ja no s'hi pot anar a Barcelona des de cap de les poblacions de Lleida per les que passa aquesta via de tren.
Potser es per que no es vegi que en el segle XXI, el dels trens AVE, en aquesta línia es tardava unes quatre hores en fer el trajecte de Lleida a Barcelona, es a dir a una velocitat de menys de 50 Km/hora, una velocitat de vertigen.
Si volgués anar a veure, viatjant amb tren, als meus parents de Sant Vicenç de Castellet, poble que està en aquesta mateixa via a la província de Barcelona, quin trajecte tindria que fer?
Després ens diuen que utilitzem els transports públics. Suposo que volen dir igual que els utilitzen ells.
Fa dies que estic emprenyat i cada dia que passa ho estic més.
Ara diuen que s'ha de retallar els serveis, però en lloc sento dir que per tenir menys serveis haurem de pagar menys, fins hi tot insinuen que ens apugin els impostos.
Fins quant aguantarem?. Que més hem d'aguantar abans de sortir al carrer?. Quant sortirem al carrer?

1 comentari:

  1. hem sona no fa gaire haver sentit a l'estació de Plaça Catalunya que anunciaven un tren destinació Lleida per la via de Manresa i que afegien que el trajecte de Manresa a Calaf es feia per carretera.

    No se on vaig llegir que el que passava es que algú va aprofitar el poc us de la línia per robar un tram de catenaria.

    Recordo a la meva etapa a la Autònoma, que aquest tren el feien servir molts estudiants de les terres de ponent per anar a casa seva els caps de setmana.

    Per cert, la foto, es genial el sol sortint darrera els arbres. Tot just sembla que aquets estiguin surant damunt la llum

    ResponElimina