dilluns, 29 de novembre del 2010

ARA - Eleccions 28N

Ahir diumenge, va ser un dia intens, ja de bon matí abans de les vuit, doncs a aquesta hora tenia una cita ineludible amb els ciutadans, (per cert ja es la quarta vegada que formo part d'una mesa electoral).
Doncs això, volia dir que havia de passar a buscar el nou diari ARA que avui sortia a la venda. Tot un desig de que tot canviï a partir d'ARA.

La nostra mesa estava en un col·legi electoral assistit electrónicament, es a dir disposavam d'ordinadors per fer la feina que teniam encomanada. Al principi de la jornada hem tingut problemes amb la base de dades, però que l'administració ha pogut solventar ràpidament, encara que això no ha impedit que tinguéssim que fer la feina per duplicat de forma paral·lela. Una feinada. També s'ha de dir que el programa informàtic ha funcionat correctament un cop corregida la base de dades.

Finalment després de portar els documents als jutjats, vigilats d'aprop pel campanar de la Seu Vella de Lleida, sembla que com cada any tots han guanyat, bé, millor dit uns pocs han guanyat i altres molts han perdut poc, el que ve a ser com una victòria, sempre segons ells.

Molta sort al nou diari ARA i al nou Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya que sigui escollit en els pròxims dies.

1 comentari:

  1. Qué moderns que sou per allà. Aquí la cosa va anar amb butlletes "de tota la vida". Per cert, quatre cops has estat triat? bufa, jo cap ni una (i que duri)

    ResponElimina