diumenge, 1 d’agost del 2010

B10 - Europeus d'Atletisme

Ja s'ha acabat el 20é Campionat d'Europa d'Atletisme celebrat al estadi Olímpic Lluís Companys. El divendres passat 30 de juliol hi vaig anar, recordant els temps de jove quant feia els 400 metres. L'estadi presentava aquest aspecte, digne d'un esdeveniment com aquest. Per cert el color blau de la pista tot un encert.

En lloc de preguntar on es Wally, es pot preguntar: Qui no porta càmera fotogràfica?

La prova reina de la nit va ser els 1500 metres masculins, on Reyes Estevez va anunciar que seria l'última vegada que els correria. L'expectació era total. Només donar-se el tret de sortida el públic va començar a animar als atletes locals. L'estadi vibrava.
Aquí el veiem marcant el ritme a les primeres voltes.

Quant en faltaven poc més de volta i mitja, la carrera va accelerar-se.
La lluita era entre anglesos i espanyols. El públic ja dempeus continuava animant amb mes entusiasme.

A l'última volta quant només faltaven dos cents metres l'Arturo Casado ja anava per davant del alemany Carsten SCHLANGEN i així van arribar a la meta amb un final apoteòsic, on Manuel Olmedo va classificar-se tercer per davant d'en Reyes Estevez.
No tinc la foto de l'arribada, doncs ja no soc tan rapit com ells.

(Les dues últimes fotos estan mogudes, evidentment, Peró les vaig fer així per reflexar amb més força la intensitat amb que es va viure la carrera al estadi)