(Surt quasi mig litro de salsa)
10 dl. de vinagre de vi
10 dl. d'oli d'oliva
1 dotzena d'avellanes torrades
1 dotzena d'ametlles torrades
2 galetes Maria
3 torrades de pa
1/2 pebrot vermell
2 alls escalivats
3 tomaquets escalivats sense la pell i les llevors
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 cullera de café de sucre
1 cullera de café de sal
ah! i una nyora, bé, la carn d'una nyora que previament haurem possat en remull per tal de poder-la treure.
Tot aixó ho passarem per la batedora fins que quedi ben triturat. La textura al gust de cadascú.
Es neteixa l'escarola, s'escor l'aigua i es posa al plat amb un parell de cullerades de la salsa. Es remena per tal de repartir-la bé i a menjarla.
Nota: Les avellanes i les ametlles poden ser crues.
Els alls i les tomates també poden ser sense escalivar.
Si la trobeu molt àcida hi poseu menys vinagre i afegeiu més oli.
10 dl. de vinagre de vi
10 dl. d'oli d'oliva
1 dotzena d'avellanes torrades
1 dotzena d'ametlles torrades
2 galetes Maria
3 torrades de pa
1/2 pebrot vermell
2 alls escalivats
3 tomaquets escalivats sense la pell i les llevors
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 cullera de café de sucre
1 cullera de café de sal
ah! i una nyora, bé, la carn d'una nyora que previament haurem possat en remull per tal de poder-la treure.
Tot aixó ho passarem per la batedora fins que quedi ben triturat. La textura al gust de cadascú.
Es neteixa l'escarola, s'escor l'aigua i es posa al plat amb un parell de cullerades de la salsa. Es remena per tal de repartir-la bé i a menjarla.
Nota: Les avellanes i les ametlles poden ser crues.
Els alls i les tomates també poden ser sense escalivar.
Si la trobeu molt àcida hi poseu menys vinagre i afegeiu més oli.
Que vagi de gust.
Que bona pinta que te, Josep María! Mmmmmmm!
ResponElimina